Tiek, kiek save pamenu, maisto gaminimas visada buvo šalia. Pirmiausia, buvau močiutės ir mamos pagalbininkė bei maisto ragautoja. Karšta, ant klevų lapų krosnyje kepta duona su nuo jos varvančiu naminiu sūdytu sviestu, varškės pyragas, naminė gira su saldžiomis razinomis buvo mano patys mėgstamiausi skoniai.
Po to, – mano pačios pirmieji bandymai, kulinariniai pasiekimai ir nesėkmės, kurios dabar man kelia šypseną, bet kartu leidžia suvokti, kad tai mano patirtis, hobis, gyvenimo dalis. Ir dabar būtų smagu prisiminti kavos su plaktu kiaušinio tryniu skonį, kuris kartais išvirdavo dėl per karštos kavos, karštą sumuštinį su saldžiais tarkuotais obuoliais ir cinamonu.
Laikui bėgant ir vis bandant, ieškant, atradau ir sukaupiau tai, ką labiausiai mėgstu ir ką labiausiai mėgsta mano šeima, kuri yra didžiausia mano pagaminto maisto kritikė, vertintoja, gyrėja, teisėja. Aš jai esu labai dėkinga, nes būtent ji mane veda pirmyn, siekiant ir VĖL NUSTEBINTI. Dažnai šeimoje pakalbame, kad naminis restoranas yra mums geriausias.
Tad šiandien galiu tik didžiuotis tuo, ką sukaupiau, ir kad dabar savo patirtimi galiu dalintis su Jumis. Iš visos širdies ir su meile… Tegu mano mėgstamiausių receptų rinkinys tampa ir Jūsų pagalbininku virtuvėje.
Noriu palinkėti – gaminkite su meile! Tai pagrindinis tobulo patiekalo ingredientas. Bent man.
