Citrinų Sulčiaspaudė Citrina Ir Kalkių Squeezers Skaidri Citrinų Squeezer Vertus, Paspauskite Sulčių Extractor Vertus Sulčiaspaudė Virtuvės Įrankis Žuvies Formos

Prekės kodas: n169492
Prieinamumas: Prieinama

€0.96 €2.89

Aprašymas:

Pagamintas iš maisto kokybės PS dervos medžiagos, patvarus ir nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

Rinkti daug citrinų (arba kalkių) sultys su justsqueeze, patogus ir higieniškas, be getting sulčių į savo rankas.

Teikti šviežių sulčių į savo maistą labiausiai nuostabų kelią.Naudojant Citrinų Squeezer, išspausti tiesiogiai iš vaisių, mažinti maisto atliekų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Citrinų Sulčiaspaudė

Medžiaga: PS Derva

Dydis: apie 12x3.2x2.2cm/4.72x1.26x0.87in

Naudojimas: Gali būti naudojamas prie stalo su šeima ar draugais, įvairių maisto produktų, žuvies patiekalai, blynai.Taip pat tinka ir citrinų arbata ar karštas citrinos gėrimai.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Citrinų Sulčiaspaudė

Pastaba:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano nustatymų spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Saugi Medžiaga,】 Šių Citrinos Squeezers yra saugus liestis su maistu, pagamintas iš maisto kokybės PS derva, saugus ir patvarus.Jie nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

2.【Paprasta Naudoti】Modernus dizainas, Citrina Squeezer yra lengva išspausti, ji renka daug citrinų (arba kalkių) sultys be gauti sultys ant rankų, patogus ir higieniškas.

3.【Patogu Valyti】Galima plauti tekančiu vandeniu, neišblunka, plauti indaplovėje.Rankinis Citrinų Sulčiaspaudė yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.【Platus Taikymo】Ne tik juicing, bet taip pat savo mėgstamiausių skanėstų, pavyzdžiui, krevečių, lašišos, ir kokteiliai.Citrinų Squeezer Instrukcija yra geras citrinų arbata ar karštas citrinos gėrimai.

5.【Receptas Be】Pakeisti savo receptus teikti šviežių sulčių, jūsų skanus maistas.Citrinos yra išspaustos tiesiogiai iš vaisių, Citrinų Squeezer sumažina maisto atliekų.

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Apie Gaminį