45M Baseinas Padengti, Kabelinė ir Suktuvų Rinkinys,Baseinas Padengti Kabelis ir Reketas, Plaukimo Baseinas Dangčiai,45M

Prekės kodas: n186105
Prieinamumas: Prieinama

€17.99 €23.98

Plastiku kabelis tinka visų formų virš žemės baseinai (apvalūs, ovalūs ir stačiakampiai), sumontuota aliuminio gervė, kuris gali lengvai išspręsti baseinas padengti.Jis yra tvirtas, ne taip lengva nutraukti, nėra rūdžių spalvos lietaus ir sniego, ir padeda apsaugoti jūsų baseinas ilgą laiką.Vėjo, sniego, atspari, minkšta ir elastinga, stipri ir patvari.

Smulkūs apdailos ir puikus stilius.

Šio tipo kabelis ir gervė gali būti naudojami ne tik baseinas padengti, bet ir kitose vietose gyvenime, kad reikia nustatyti, pavyzdžiui, nustatant brezentas ir lauko palapinėse.

Lengva naudoti, perduoti šį kabelį pro skylę baseinas padengti, tada pereiti kabelį pro gervė ir tvirtai priveržkite laido sukant drugelis suku.Tuo pačiu metu, pavasarį dizainas gervė prisideda prie greito išleidimo kabelį, o pasiekti tikslą pakartotinai.

Aukštos Dėvėti, atsparus ir ilgaamžiškumas.

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Aliuminio + PVC dengto plieno viela

Dydis:45m

Pakuotės Turinys:

1 x Baseinas Padengti Kabelis

1 x ergonomiški Gervė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Apie Gaminį