Pilvo Šokio Kostiumas Moterims Pilvo Šokių Sijonas Wrap Hip-Skara Su Ruffles Pusėje Ritininės Tamsiai Žalia Korėja Dizainas

Prekės kodas: n282963
Prieinamumas: Prieinama

€25.95 €32.03

Žymos: moterų klubo šokių kostiumas, moterų dimonde kostiumas, aukštos juosmens, pilvo šokių sijonas, prefessional šokių suknelė žalia, punkrave vinilo sijonas, šokių pynimas sijonai, han vinilo įvyniojimas, pynimas lygio šokių sijonas, vinilo įvyniojimas wihte, turkijos pilvo šokių sijonas

Komplektą sudaro: Tik Sijonas (be Diržo).

Dydis Pranešimas:

Amžius dydžio diagramos yra tik nuoroda!Dydžių yra daugiausia pagal vaikų ūgį.Taigi pls priemonė jūsų vaikai aukštis ir priešingai dydžių lentelė pasirinkite dydį.Jei riebalų,pls rinkitės 1 ar 2 dydžiais didesnius.

Konvertavimo Diagramos: atkreipkite dėmesį, 1cm=0.39 inc Sijonas Ilgis-102cm(40").Juosmens Yra Reguliuojamas.Turite atkreipti dėmesį į šiais atvejais: 1. Vardas, pavardė : Jei esate rusijos pirkėjui .Būtinai palikite savo vardą ir pavardę , jei ne, bet negali priimti paketą, mes negali būti atsakinga 2. Dydis : Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo , prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo , ačiū. 3. Bendradarbiavimas : Jei norite, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas su vis labiau palankios kainos.Prašome susisiekti su mumis aktyvus.

4. Spalva :Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Ačiū už jūsų supratimą.

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Lytis: MOTERIS
  • Prekės Pavadinimas: WUYANGTONGDA
  • Šokių Tipas: Pilvo Šokiai
  • Medžiaga: Poliesteris, Viskozė, Šilko, Spandex

Apie Gaminį