Dviejų dalių Rinkiniai Seksualių Moterų Pilvo Šokio Kostiumų Ponios Etapo Rezultatus Mini China Sijonas, Diržas ir Liemenė

Prekės kodas: n286996
Prieinamumas: Prieinama

€31.68 €33.70

Žymos: "gucci" helovinas kostiumas, audinio kostiumas garsiausių, garsiausių flamenko kostiumų, egiptian garsiausių kostiumas, garsiausių pratica kostiumas, garsiausių pilka suknelė, italijos helovinas kostiumas, garsiausių žalia kostiumai, pilvo danzs kostiumas, garsiausių aksomo kostiumas

Aprašymai

Dviejų Dalių Komplektas Pilvo Šokio Kostiumai

Vienas dydis: Dirželis dizainas, dydis yra reguliuojamas.Jis tinka didelių dydžių.

Produkto Rodo

Yra realių nuotraukų, kurių buvo imtasi pagal gamintojo nurodymus.Prekės spalva rodomas nuotraukas gali rodyti šiek tiek skiriasi nuo kompiuterių monitorių, nėra kalibruoti pats.

Susiję Straipsniai

Garantijos

1. Jei esate nepatenkintas prekės per 14 dienų po gavimo, prašome grąžinti ją pakeisti arba susigrąžinti pinigus.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.Tačiau jums reikia mokėti ir atgal laivybos mokesčius.

2. Jei prekė yra su trūkumais po 14 dienų, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau jums reikia mokėti ir atgal laivybos mokesčius.

Laivybos Politikos

1. Mes teikiame Nemokamas Pristatymas pagrindinių turistinių vietų.Tai trunka 15-30 Dienų, pristatymo paprastai.Jei jums nereikia gauti jūsų sklype per 30 dienų po pristatymas, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Jei yra blogai, reikia savo daiktus, prašome pasirinkti express pristatymas metodas, pavyzdžiui, EMS, DHL, ir pan.Ji gali imti jums tikrą sumą, mokesčius pagal daiktų svorio, matmenų ir pristatymo vietų.

2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mokėjimai

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, ir TT, Qiwi Piniginės, Webmoney.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO.Prašome užpildyti jūsų mokėjimą per 3 dienas po pateikimo tvarka.Elementai gali būti parduotas dėl mokėjimo vėlavimo.

Apie Mus

Mes esame viena didžiausių tarptautinių internetu visą pardavėjas, kuris yra įsikūręs Shenzhen, Kinija.Mes skirta suteikti puikų kainos ir kokybės produktus klientams iš viso pasaulio.Stengiamės, kad mūsų geriausias jums pasiūlyti aukštos kokybės produktus kartu su mažiausia kaina, todėl jūsų pirkinių patirties laimingas & malonus.Jei turite kokių nors pastabų, klausimų, pasiūlymų apie mūsų gaminius ir paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.Mes padarysime viską, kad atitinka jūsų reikalavimus.

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Lytis: MOTERIS
  • Šokių Tipas: Pilvo Šokiai
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: ZZZH-0924
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Apie Gaminį