JFBL Karšto Dušo Galvutė, 9 Parametrai Aukšto Slėgio Rankinės Dušo Galvutė Su Masažas, Spa Ir Pristabdymo Režimą, Lengva Įdiegti

Prekės kodas: n64551
Prieinamumas: Prieinama

€24.77 €30.20

Aukšto Slėgio: Rankinės dušo galvutė sukuria slėgio didinimas stream suteiks jums galingas vandens srautas, net jei jūs paprastai patirtis žemas vandens slėgis.Padėti jums sumažinti nuovargį ir atpalaiduoja raumenis.

Daugiafunkcinis Parametrai: 9 purškimo parametrai yra pauzės režime, siekiant padėti jums sumažina srautą į silpnesnį, o ne off pilnas išjungimas.Tai neleidžia didinti vandens slėgio ir temperatūros karšto apsaugoti jus nuo plikymo.

Pažangios Medžiagos: Aukštos kokybės ABS plastiko kūno poliruoto chromo daro tai tvirtas, lašas atsparus, patvarus ir lengvas, nėra lengva sugadinti, kai nukritęs iš aukščio.

Savaime išsivalantis Jet Antgaliai: Su touch " clean purškimo kelią kalkių skalės sukurti ir pašalinti sunku, vandens indėlių, lengva priežiūra, atsparus užsikimšimo.

Lengvas Montavimas: Ne santechnikas ir įrankius reikia, įdiegia minučių.Tinka bet kokios standartinės dušo rankos.Su atnaujintais paketą, kurį sudaro 59inch lanksti nerūdijančio plieno dušo žarna, kampas, reguliuojamas laikiklis, PTFE tape ir poveržlės.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x Vertus, dušo

1 x 1,5 m žarna

1 x Laikiklis

1 x Žaliavos diržas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Apie Gaminį