Židinys Ventiliatorius Žurnalas Degiklio Šilumos Energija Varomas Ventiliatorius Keturių Lapų Kalėdų Žvaigždė Ventiliatorius, Židinys Priedai Šiluminė Energija Varomas Sidabro Oras Šiltesnis

Prekės kodas: n76985
Prieinamumas: Prieinama

€23.10 €33.00

Aprašymas:

Šis Židinys Ventiliatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiagos, yra energijos taupymo ir aplinkos draugiškas ir patogi naudoti, efektyvi šilumos išsklaidymo ir aukštos temperatūros poveikiui.Jis tinka atšilimo jūsų namų ir dekoravimo jūsų viryklė Kalėdų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Židinys Ventiliatorius

Svoris(Pakuotės Pridedama): Apie 690g

Dydis: Apie 18*15*9cm/7.08*5.9*3.54 colių

Pakuotės Dydis: Apie 21*17*11cm/8.26*6.69*4.33 colių

Medžiaga: Metalas

Sudėtinės Dalys: Metalo Rankenos/Šilumos Kriaukle/Bimetalinė Šilumos Laidumo Lapas/Aliuminio Lydinys Ventiliatoriaus Mentės

Pakavimo Sąrašas:

1*Židinys Ventiliatorius

Pastaba:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Viryklė Ventiliatorius su Atnaujinimus】Ši Viryklė Ventiliatoriaus vėjo greitį ir vertino peiliukai buvo modernizuotos, siekiant pagaminti daugiau vėjo ir nugara sklandžiau, leidžianti židinio šilumą skirstytis greičiau ir toliau.

2.【Energiją Taupančių】Šis Židinys Ventiliatorius turi termoelektriniai modulio viduje veikia kaip nedidelis generatorius ratai ventiliatoriaus variklis, todėl jos veikimui nereikia baterijų ar elektros.Ji taip pat gali sumažinti medienos naudoti židiniai.

3.【Saugiai Naudoti】Anoduoto aliuminio, kuris gali ištverti temperatūra iki 400C (752F), yra naudojama, kad tiek turėtojas ir pagrindo iš šios Medienos Viryklė Ventiliatorius.

4.【Ilgesnio Naudojimo Laiko】siekiant išsaugoti TEG ir variklinių transporto priemonių ir prailgina ventiliatoriaus, bazinė šio Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius yra įrengtas bimetalinė saugos sistemą, kuri švelniai kelia priekyje ventiliatorius, jei paviršiaus temperatūra pakyla po 300C/572F.

5.【Savo Kalėdų Būtina Turėti】Be jokių abejonių, ši Viryklė Ventiliatorius, Šilumos energija Varomas yra naudinga Kalėdų dovana ir namų detalės, savimi, savo šeima ir savo draugais.Ji gali platinti šiltas oras tolygiai visoje savo kambariuose greičiau ir efektyviau, todėl savo kambariuose gražiau ir šilčiau.

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Apie Gaminį